Airless spuiten van latex en lak

    

 U kunt airless spuitwerk toepassen op verschillende oppervlakten: op stucadoorswerk, maar ook over spackspuitwerk, spachtelputz, systeemplafonds en zelfs over bestaand schilderwerk. Een bijkomend voordeel is dat de structuur van het oppervlak, bijvoorbeeld bij schuurwerk, behouden blijft. Airless spuitwerk levert keer op keer een fraai en gelijkmatig resultaat.

Hoe werkt airless spuiten?

  1. De pomp zuigt de verf op, waarna deze onder hoge druk door een zeer kleine opening uit het pistool wordt geperst.
  2. Door de verf onder hoge druk te vernevelen wordt het in minuscule druppeltjes verdeeld.
  3. Door de druppeltjes met een kracht van maar liefst 190 bar op het oppervlak te drukken, smelten de minuscule deeltjes samen en ontstaat een mooie egale verfverdeling.

Vanwege de hoge vloeistofdruk kan de verf met grote snelheid aangebracht worden. Voor Airless spuiten is geen of weinig verdunning nodig, dus er kan een veel grotere laagdikte bereikt worden. Het strakke resultaat van airless spuiten is bovendien is elke gewenste kleur mogelijk.

Neem voor airless spuitwerk contact met ons op

Op zoek naar een geschikt schildersbedrijf voor uw airless spuitwerk? Bij schildersbedrijf de Vreugd bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 


 Spuiten van lak voor trappen, deuren en kozijnen

Aanbieding voor het spuiten van lak van deur inclusief kozijnen €75,00


Project van Stolkweg, Scheveningen 2019

Renovatie van buitengevel, houtrot

Veel mensen kiezen karaktervolle kozijnen boven kunstoog kozijnen. Een vervelende maar onvermijdelijke bijkomstigheid van houten kozijnen is echter houtrot. Het tast uw houten kozijnen/buitengevel aan.

Afhankelijk van de omvang van de houtrot, kan het zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden. Wij  zullen echter altijd eerst proberen uw kozijn te behouden, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Laat uw houtrot daarom behandelen door de gespecialiseerde vaklui. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een grondige opknapbeurt en een langdurige oplossing. Want bij ons staat kwaliteit op nummer één! Timmerwerk

U kunt bij Onderhouds en Afwerkingsbedrijf de Vreugd ook terecht voor uw timmerwerkzaamheden, die wij uiteraard naar uw wens uitvoeren. Wij denken graag met u mee zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Om u een indruk te geven van onze diensten op dit gebied staat hieronder een selectie vermeld.

Plaatsen van deurkozijnen

  • Afhangen van ramen en deuren
  • houtrotreparaties
  • Vervangen van daklijsten
  • Vervangen van kozijnen
  • Aftimmeren van dakkapellen/zolders
  • vervangen van boeidelen